Логотип

Радехівська міська територіальна громада

Львівська область, Червоноградський район

10/06/2024

Рішення від 08.09.2024 № «Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту до проекту рішення сесії Радехівської міської ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Радехівської територіальної громади Червоноградського району Львівської області ( в межах населеного пункту м.Радехів) ».»

Радехівська міська  рада  Львівської області повідомляє про оприлюднення проекту рішення сесії Радехівської міської ради «Про затвердження технічної документації з  нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Радехівської територіальної громади Червоноградського району Львівської області ( в межах населеного пункту м.Радехів), технічна документація виконана  Приватним підприємством «Еспозем» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань. 

Стислий зміст проекту: про затвердження нормативної грошової оцінки земельних ділянок  міста Радехів Червоноградського району Львівської  області  для нарахування плати за землю з населення та суб’єктів господарювання в  2025 році в межах населеного пункту.

Запровадження з 01.01.2025 року нової нормативної грошової оцінки земель населеного пункту міста Радехів обумовлене зміною меж міста Радехів та збільшенням площі  населеного пункту м.Радехів.

Адреса  розробника проекту регуляторного акту: 

80200, Львівська область, м. Радехів, пр.Відродження,3  

Проект рішення сесії Радехівської міської ради  «Про затвердження технічної документації з  нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Радехівської територіальної громади Червоноградського району Львівської області ( в межах населеного пункту м.Радехів) » оприлюднюється на сайті Радехівської міської ради.

 

 Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця з моменту офіційного  оприлюднення проекту даного рішення та АРВ у письмовому вигляді за адресою: 80200, Львівська область, м. Радехів, пр. Відродження,3,   міська рада  у відділ земельних ресурсів. 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення