Логотип

Радехівська міська територіальна громада

Львівська область, Червоноградський район

23.07.2024 16:15

Радехівська ДПІ інформує: Зустріч з платниками в Радехівській ТГ

669fad37b08b9__зустріч-у-ТГ.jpg

Працівники Радехівської  ДПІ проводять активну інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань щодо проведення звірки нарахованих сум податку на нерухоме майно.

За словами начальника ДПІ Руслани Мулявка, для проведення звірки даних, зазначених в податковому повідомленні-рішенні, платнику необхідно надати оригінали або належним чином засвідчені копії документів на право власності, або документів, які підтверджують право на користування пільгою.

Обчислення суми податку здійснюється контролюючим органом за місцем податкової адреси (місцем реєстрації) власника такої нерухомості виходячи із загальної площі кожного з об’єктів нежитлової нерухомості та відповідної ставки податку та до 1 липня разом з детальним розрахунком суми податку та відповідні платіжні реквізити надсилаються платнику податку. 

Також, для зручності платників ДПС запроваджено електронні сервіси, за допомогою яких, не відвідуючи податкову, можна переглянути повідомлення-рішення та сплатити нараховану суму податку.

Податок необхідно сплатити за місцем розташування об'єкта оподаткування протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

Задля взаємодії з бізнес-спільнотою і громадськістю працює Комунікаційна податкова платформи ГУ ДПС у Львівській області - lv.ikc@tax.gov.ua.