Логотип

Радехівська міська територіальна громада

Львівська область, Червоноградський район

24.02.2023 16:11

Оголошення про створення конкурсної комісії на заміщення посад керівників народних домів Радехівської міської ради

63f8c5a69a6c8__PP-900x400.jpg

Радехівська міська рада повідомляє, що у зв’язку із запровадженням конкурсного відбору та контрактної форми трудового договору з керівниками комунальних закладів культури оголошено конкурс на заміщення посади завідувача Народних домів сіл Андріївка,  Бабичі, Бишів, Забава, Йосипівка, Криве, Мукані, Немилів, Нестаничі, Опліцько, Пиратин, Полове, Радванці, Розжалів, Сабанівка, Середпільці, Станин, Сушно, Тетевчиці, Торки та Шайноги, та конкурс на заміщення посади завідувача музею-садиби ім. Маркіяна Шашкевича с. Нестаничі, директора історико-краєзнавчого музею  м. Радехів.

До складу конкурсної комісії приймаються пропозиції від громадських організацій відповідного функціонального спрямування для включення до складу конкурсної комісії впродовж 20-ти днів з моменту оголошення конкурсу. Кандидатури від громадських організацій будуть визначатись шляхом жеребкування, проведеним органом управління. Жеребкування відбудеться 16 березня 2023 року в приміщенні Радехівської міської ради.

         Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

    • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
    • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
    • є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління;
    • є членом трудового колективу закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

 

         Відповідальний секретар конкурсної комісії – Стефанюк М. І. – провідний спеціаліст з кадрової роботи Радехівської міської ради.

     Електронна пошта для довідок та подачі пропозицій:

radekhiv-miskrada@ukr.net