Логотип

Радехівська міська територіальна громада

Львівська область, Червоноградський район

27.07.2023 11:35

У середу 26.07. 2023 року відбулася 33 сесія Радехівської міської ради. У роботі сесії взяли участь 17 депутатів та міський голова С. Коханчук. До порядку денного сесії було включено 48 питань, депутати підтримали рішення по всіх питаннях.

64c22d3b265f9__photo1690447049-(1).jpeg

Начальник фінансового відділу міської ради Л. Прус прозвітувала про виконання місцевого бюджету за І півріччя 2023 року. Депутати одностайно підтримали рішення по затвердженню звіту.  Також були внесені зміни до місцевого бюджету на 2023 рік, зокрема, кошти з перевиконання бюджету  були спрямовані на закупівлю необхідного обладнання для військових частин, на галузь освіти (закупівля шкільних дошок для 5-6 класів, співфінансування по закупівлі шкільного автобуса, ремонт приміщень навчальних закладів та укриттів та ін..), на галузь культури ( ремонт приміщень та проведення заходів).

На сесії були прийняті рішення. які забезпечать покращення роботи ЦНАПу, збільшення кількості послуг  та наближення їх до жителів громади.

Враховуючи звернення громадян та депутатів прийнято рішення про затвердження автобусних маршрутів приміського сполучення в межах громади  та проведення конкурсу на визначення перевізників на даних маршрутах.

Депутати також підтримали рішення по 37 земельних питаннях, прийняли звернення до вищого керівництва країни, програму інформатизації та електронного голосування та ін., запропонували створити робочу групу для вивчення питання дотримання екологічних норм  на територіях, де знаходяться тваринницькі ферми.

   Детальніше з матеріалами сесії можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Радехівської міської ради.

photo1690447049.jpg