Логотип

Радехівська міська територіальна громада

Львівська область, Червоноградський район

04.10.2023 14:56

Про застосування податкової знижки розповідали у Центрі обслуговування платників Радехівської ДПІ

651d53217fb5b__1696317652974-(1).jpg

Фахівці  Радехівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області на постійній основі проводять тренінги для платників податків з питань використання права на податкову знижку.

Днями заступник начальника Радехівської ДПІ Стефанія Лелик надала платникам практичну допомогу щодо порядку заповнення та подання декларації про майновий стан і доходи  та підготовку необхідних копій документів для отримання податкової знижки.

В ході спілкування вона розповіла  про можливості Електронного кабінету платника податків, що дає змогу не відвідуючи податкову подати звіти чи отримати необхідні довідки, та нагадала,  які витрати можна включити до податкової знижки.

Крім того, розповіла присутнім про новий мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС.  Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS

Застосунок «Моя податкова» -  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем.   

У розділі «Мої дані» застосунку можна отримати інформацію про:  

  • -  адресу реєстрації та фактичне місце проживання;  

  • -  обʼєкти оподаткування;  

  • -  обовʼязок сплатити суму грошового зобовʼязання (ППР);  

  • -  стан розрахунків з бюджетом та інше.