Логотип

Радехівська міська територіальна громада

Львівська область, Червоноградський район

Оголошення про проведення громадського обговорення проекту детального плану території : - « Визначення площ земельних ділянок необхідних для обслуговування окремих нежитлових будівель по вулиці Галицька,8 в м.Радехові Червоноградського району , Львівської області » .

З метою врахування громадських і приватних інтересів при плануванні і забудові територій, виконавчий комітет Радехівської міської ради повідомляє, що відповідно до статті 21 Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності» проводиться громадське обговорення проекту детального плану території :
- « Визначення площ земельних ділянок необхідних для обслуговування окремих нежитлових будівель по вулиці Галицька,8 в м.Радехові Червоноградського району , Львівської області » .
         Площа земельної ділянки на яку розроблений детальний план території – 0,9489 га.
        Місцезнаходження земельної ділянки: м.Радехів , вул. Галицька,8.
Замовник проекту: Радехівська міська рада ;
Розробник проекту: КП «Кам’янка-Бузька архітектурно- планувальна група» Львівської районної ради.
Ознайомитися з проєктом детального плану території можна у робочі дні з 9.00 до 18.00 год. в приміщенні Радехівської міської ради за адресою: м.Радехів пр..Відродження,3 ( сектор містобудування та комунальної власності Радехівської міської ради) та на офіційному веб - сайті Радехівської міської ради.
Пропозиції ( зауваження) громадськості подавати до початку громадських слухань до 8 квітня 2024 року .
               Громадські слухання по розгляду пропозицій та зауважень до проєкту детального плану території відбудуться о 10.00 год. 9 квітня 2024 року в сесійній залі Радехівської міської ради: за адресою : м. Радехів, пр. Відродження, 3.