Логотип

Радехівська міська територіальна громада

Львівська область, Червоноградський район

виконавчий комітет Радехівської міської ради повідомляє проводиться громадське обговорення проєкту детального плану території

З метою врахування громадських і приватних інтересів при плануванні і забудові територій, виконавчий комітет Радехівської міської ради повідомляє, що відповідно до статті 21 Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності» проводиться громадське обговорення проєкту детального плану території:
-  "Визначення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення в межах с. Новий Витків Червоноградського району Львівської області" розроблений на замовлення виконавчого комітету Радехівської міської ради згідно рішення 35 сесії 8 скликання Радехівської міської ради Львівської області від 24 жовтня 2023 р. No32. В межах проектованої території, згідно завдання на проектування, розглядається земельна ділянка, яка перебуває у комунальній власності Радехівської міської ради. Дана земельна ділянка належить до категорії земель запасу (землі, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам). Орієнтовна площа даної земельної ділянки – 0.2000 га. 
Місцезнаходження земельних ділянок: територія Радехівської міської ради в межах с. Новий Витків  .
Замовник проекту: Радехівська міська рада ;
Розробник проекту: ФОП Макар Андрій Павлович
Ознайомитися з проєктом детального плану території можна у робочі дні з 9.00 до 18.00 год. в приміщенні Радехівської міської ради за адресою: м.Радехів пр..Відродження,3 ( сектор містобудування та комунальної власності Радехівської міської ради) та на офіційному веб - сайті Радехівської  міської  ради.
Пропозиції ( зауваження) громадськості подавати до початку громадських слухань до 16 вересня 2024 року .
Громадські слухання по розгляду пропозицій та зауважень до проєкту детального плану території відбудуться о 10.00 год. 20 серпня 2024 року в сесійній залі Радехівської міської ради: за адресою : м. Радехів, пр. Відродження, 3.