Радехівська міська територіальна громада

Львівська область, Червоноградський район

03.08.2023 12:29

Завідувач сектору містобудування та комунальної власності – головний архітектор Радехівської міської ради.


6050 грн


Сектор містобудування


Кінцевий термін подачі документів: 2023-09-03 18:00:00

Радехівська міська рада розпочинає прийом заявок на посаду завідувача сектору містобудування та комунальної власності – головного архітектора Радехівської міської ради.

Кваліфікаційні вимоги:  вища архітектурна освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою та стаж організаційної і професійної роботи за фахом у сфері містобудування та архітектури не менше 5 років.

Повинен знати. Конституцію України; закони України "Про місцеве самоврядування в Україні""Про службу в органах місцевого самоврядування",  "Про запобігання корупції", «Про архітектурну діяльність» та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти, що стосуються розвитку відповідних сфер управління; практику застосування чинного законодавства з питань, що належать до його компетенції, основні програми роботи на комп'ютері.

Документи для співбесіди (подавати за адресою пр. Відродження, 3, юридично-кадровий відділ):

  • заповнена особова картка П2-ДС , документи, що підтверджують наявність громадянства України, освіти та досвіду роботи.

Номер для довідок: +380985297399 

Добір кандидата на посаду відбуватиметься шляхом проведення співбесіди, згідно закону України « Про правовий режим воєнного стану».

Зарплата: уклад 6050 + доплата за ранг та стаж.

Поділитись вакансією