Логотип

Радехівська міська територіальна громада

Львівська область, Червоноградський район

28.06.2024 16:33

Оголошення про проведення громадського обговорення детального плану території ,  30 липня  2024 «  Визначення планувальної організації земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Сонячна в с.Пиратин Червоноградського району Львівської області»

6684053603824__громадське-обговорення.jpg

З метою врахування громадських і приватних інтересів при плануванні і забудові територій,  виконавчий комітет Радехівської міської ради повідомляє, що відповідно до  статті 21 Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності»  проводиться громадське обговорення  проєкту детального плану території:
-  «  Визначення планувальної організації земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Сонячна в с.Пиратин Червоноградського району Львівської області» .
Площа земельної ділянки на яку розроблений детальний план території –  0,2500 га.  
 Місцезнаходження земельної ділянки: територія Радехівської міської ради с.Пиратин , вул. Сонячна.
Замовник проекту:   Радехівська міська рада ;   
Розробник проекту: ФОП Макар Андрій Павлович

Ознайомитися з проєктом детального плану  території  можна  у робочі дні з 9.00 до 18.00 год. в приміщенні Радехівської  міської  ради за адресою: м.Радехів пр..Відродження,3 (сектор містобудування та комунальної власності Радехівської міської ради) та  на офіційному  веб - сайті Радехівської  міської  ради.
Пропозиції (зауваження) громадськості подавати  до початку громадських слухань до 29 липня 2024 року .
      Громадські слухання по розгляду пропозицій та зауважень до проєктів детальних  планів  територій  відбудуться  о 10.00 год.  30 липня  2024 року в сесійній залі Радехівської міської ради: за адресою : м. Радехів, пр. Відродження, 3.

ознайомитись з детальним планом